Waarom iStorm Projects?

Een gepassioneerd team met een gemeenschappelijk doel
iStorm Projects onderscheidt zich in het samenbrengen van het juiste talent en de gewenste expertise op de juiste plaats, in nauwe samenwerking met onze klanten. Wij staan voor het opbouwen van lange termijn klantenrelaties om zo optimaal rekening te kunnen houden met uw business drivers, operations, resources en werkmethodieken. Samen streven we naar hetzelfde doel.
Onze experts werken met een glimlach
Het zijn onze werknemers die het verschil maken. Hun motivatie, passie en inzet in combinatie met de deskundigheid die we samen kunnen bieden vormen de basis van onze succesformule. Daarom staan zij centraal bij iStorm Projects.
Het zit in ons DNA om aandacht te hebben voor de mens en het gezin achter onze medewerkers. Door onze open communicatie, betrokkenheid en ondersteuning aangepast aan de behoeften van elk individu, worden ze begeleid om uit te blinken in hun vakgebied.

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen EN we schrijven het ook!
Bij iStorm Projects staan we voor heldere proactieve communicatie en een integere aanpak. We bepalen in overleg realistische doelstellingen en werken daaraan met toegewijde aandacht. Dat doen we bewust aan een correcte kostprijs.
Certificeringen zijn het bewijs van onze kwaliteit
iStorm Projects gaat voor kwaliteit, en om dit kracht bij te zetten behaalden we verschillende certificeringen. We zijn onder andere eigenaar van de volgende certificaten: OHSAS 19001 en Federgon.