Software Development

iStorm Projects zoekt graag met u naar de juiste toepassingen in uw bedrijf!

We verminderen de development-tijd en transformeren developmentteams zo om het niveau van souplesse en snelheid te behalen dat gevraagd wordt door een markt in constante evolutie. Onze experts binnen “Software Development” staan onze klanten bij in het ontwerp en de Agile ontwikkeling van software.

Software Development

Alleen of in team, onze consultants zijn erop gebrand om de nieuwste marktstandaarden te gebruiken om zo de kwaliteit, de onderhoudbaarheid en de levertijd te garanderen. Bovendien maken collegialiteit, opleidingen en het delen van kennis deel uit van ons huismerk, wat de uitwisseling van kennis vergemakkelijkt.

Onze consultants hebben de volgende profielen:

  • Technical Analyst
  • Software Developer
  • Scrum Master
  • SOA Architect
  • Agile Coach

iStorm Projects Academy

We zetten individuele professionals of volledige projectteams in op een flexibele of permanente basis, zowel op korte als op lange termijn. Met onze iStorm Projects Academy zorgen we voor continue ontwikkeling van hun kennis en kunde, rekening houdend met de behoeften vanuit de projecten van onze klanten. Dit via zowel individuele en collectieve opleidingen, als kennisdeling binnen ons bedrijf.