Een blik achter de schermen

Elke dag zetten de iSTORM Projects medewerkers hun expertise in bij onze klanten. Dit kan zowel individueel als in een volledig iSTORM Projects team. In beide gevallen staan wij in voor een vlotte integratie en hechte collegialiteit. Met de 200 medewerkers van Select Projects, maakt iSTORM Projects deel uit van een organisatie die de laatste vier jaar een sterke groei kende. We zijn trots op de ambassadeurs van iSTORM Projects die ons vertegenwoordigen bij onze verschillende klanten. 
Wat is project sourcing?
Als werknemer van iSTORM Projects voer je opdrachten uit bij onze klanten. Die opdrachten variëren in duur van 3 maanden tot zelfs een paar jaren. Zodra het ene project is afgelopen, start je bij het volgende. Of soms lopen er twee tegelijk.
Bij iSTORM Projects ben je op lange termijn zeker van opdrachten. We staan voor dialoog en betrokkenheid, daarom krijg je als professional steeds inspraak in de keuze van je project.
 
Groei met iSTORM Projects
Bij iSTORM Projects hebben we aandacht voor de mens achter onze medewerkers. Onze open communicatie en eerlijkheid schept vertrouwen. We zijn zorgzaam met de talenten die we aanwerven en waken erover dat onze medewerkers worden ingezet volgens hun kennis en kunde. Vanuit ons opleidingscentrum voorzien we trainingen op maat van jouw toekomstplannen, zowel collectief als individueel. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen, krijg je de kans om je inhoudelijke kennis te verdiepen en helpen we je graag groeien op vlak van soft skills.

Volledige ondersteuning, jij bent onze focus

iSTORM Projects zet de persoon achter zijn medewerker voorop. Dat wil zeggen dat we je niet behandelen als product, maar als mens. Je krijgt van ons de volledige ondersteuning zodat jij je kan focussen op je project. Onze open communicatie en eerlijkheid schept vertrouwen. De meeste van onze medewerkers gaan hierdoor voor een lange termijn engagement.

Klik hieronder om de testimonials van onze experts te lezen.