iStorm Projects is onderdeel van de Select Groep

Als deel van de Select Groep kunnen we rekenen op hun brede ondersteuning. Maar ook de klant kan rekenen op dit breed netwerk aan experts. Zo biedt Select ook projectwerk aan in andere takken. Via HR-outsourcing ondersteunen we uw project met HR-expertise. En ook in technische sectoren zoals Engineering en Life Sciences bieden we deze contractvorm aan.

Is projectwerk toch niet wat u zoekt? Onze collega’s zijn net als wij ervaren HR-professionals met kennis over verschillende sectoren waaronder ook industrie, techniek en life sciences. Vanuit Select wordt er gewerkt via werving & selectie of uitzendcontracten. U kan op dezelfde expertise en opvolging rekenen.

Verder biedt Select ook HR-advies, loopbaanbegeleiding & outplacementtrajecten en helpen we u graag met het uitdenken van HR-strategieën & het uitbouwen van een employer brand.

Op individueel niveau kunnen we onder andere medewerkers coachen tot echte leiders of begeleiden wanneer ze na langere afwezigheid terug willen komen werken.

iStorm
iStorm is een rekruteringsbureau dat gespecialiseerd is in IT-profielen, dankzij hun expertise kan Select ook in IT een HR-totaalpartner zijn.
Select International
Projectwerk is niet enkel in België en Nederland een begrip. Op de internationale arbeidsmarkt biedt Select International deze contractvorm, samen met vaste aanwerving en uitzendarbeid aan vanuit Dubai. 
Select België
Select HR biedt andere contractvormen aan met dezelfde service. Onze experts ondersteunen bedrijven met rekrutering, maar ook met gericht HR-advies, outplacement-  en loopbaanbegeleidingen.
Select Nederland
Select is sinds 2016 ook actief in Nederland. Vanuit Hilversum en 's-Hertogenbosch helpen we klanten met hun HR-vragen en bieden we oplossingen voor werving & selectie.
Peps Interim
Peps Interim is expert in blue collar, die expertise delen ze graag met Select zodat wij in bredere vakgebieden een HR-totaalpartner kunnen zijn. Ook Peps zet alles op alles voor de beste kwaliteit.
Xpertize
Xpertize is net als Select een HR-partner die voor kwaliteitsvolle service gaat. We zetten beiden de mens voorop. Dankzij deze overname kunnen we beide nog meer bedrijven verder helpen in België en Afrika.