Over ons

iSTORM Projects is geïntegreerd in Select Projects, dat trots deel uitmaakt van de Select Groep, opgericht door Bart Gonnissen, onze CEO. Na een carrière van meerdere jaren als CFO van een van de grootste Europese HR-dienstverleners, nam hij Select Interim over, dit lag aan de oorsprong van de groei van onze groep. Na de succesvolle uitbouw van onze 'werving & selectie'- en uitzendactiviteiten, richtten we parallel aan Select een detacheringskantoor op. Dat opereerde onder de naam Quadrant Engineering Support vanuit Antwerpen en was hoofdzakelijk actief in Engineering. De toenmalige activiteiten zijn ondertussen gecentraliseerd onder Select Projects. Een jong en dynamisch team dat veel belang hecht aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klanten, als naar zijn medewerkers toe, werkt dagdagelijks ambitieus aan de verdere uitbouw van Select Projects vanuit België en Nederland.

Onderdeel van de Select Group

Kwaliteit op maat, vertrekken vanuit de mens en jaren ervaring. iSTORM Projects maakt deel uit van Select Group, een familiale onderneming met hoofkantoor te Antwerpen, België, welke diverse HR-dienstverlenende bedrijven overkoepelt die actief zijn in verschillende landen. Met haar verschillende merken kan Select Group een brede waaier aan projectoplossingen en HR-diensten aanbieden.

Commitment to safety

iSTORM Projects erkent haar verantwoordelijkheid voor de veiligheid en gezondheid van mens, milieu en het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten. Met ‘mens’ bedoelen wij iedereen die betrokken is bij onze activiteiten; al onze medewerkers, partners, bezoekers en andere belanghebbenden. Deze zorg voor veiligheid, psychosociale risico’s, gezondheid, milieu en welzijn van iedereen zijn essentiële voorwaarden om de continuïteit en de groei van de onderneming te realiseren.