Zoek jouw IT job

IT EXPERTISE EN PROJECT MANAGEMENT

ONS HUMAN CAPITAL STAAT TER UW BESCHIKKING

iSTORM Projects is boven alles een menselijk avontuur ! In een wereld die steeds technologischer wordt, zet iSTORM Projects het welzijn van zijn Human Capital centraal in elk IT-project. Flexibiliteit, trainingen, een carrièreplan dankzij onze kenniscentra, luisteren naar elkaar, wederzijds respect en authenticiteit geven betekenis aan de professionele inzet van onze consultants, zowel bij ons als bij de klant.
Ervaar onze expertises

Processen worden complexer en vragen steeds meer en steeds sneller verfijnde kennis. iSTORM Projects heeft een uitgebreid team van ervaren en gespecialiseerde experts ter beschikking die snel en flexibel inzetbaar zijn. Zo bent u in staat om daadkrachtig te anticiperen op de steeds veranderende eisen.

iSTORM Projects Academy

iSTORM Projects is gespecialiseerd in het samenstellen van teams met de juiste mix aan competenties. Met de iSTORM Projects Academy trainen we onze professionals in verschillende domeinen. De mens staat centraal. De focus ligt op het verscherpen van ieders talenten. Op die manier houden we hun kennis en kunde op het scherpst van de snede om onze klanten optimaal te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

GESPECIALISEERDE CONSULTANTS IN

Project Management
Onze experts binnen « Project Management » garanderen klanten een goede uitvoering van de meest ambitieuze en innovatieve strategieën door expertise en good practices te delen die ze verworven op het terrein. Feedback, communicatie, structurering en global change management zijn de sleutels die onze consultants hanteren om projectteams te verenigen rond de te bereiken doelstellingen.
Software Development

We verminderen de development-tijd en transformeren developmentteams zo om het niveau van souplesse en snelheid te behalen dat gevraagd wordt door een markt in constante evolutie. Onze experts binnen “Software Development” staan onze klanten bij in het ontwerp en de Agile ontwikkeling van software. Alleen of in team, onze consultants zijn erop gebrand om de nieuwste marktstandaarden te gebruiken om zo de kwaliteit, de onderhoudbaarheid en de levertijd te garanderen. Bovendien maken collegialiteit, opleidingen en het delen van kennis deel uit van ons huismerk, wat de uitwisseling van kennis vergemakkelijkt. 

IT-infrastructure
Met de komst van cloud computing, samenwerkingsplatformen, slimme apparaten, robotische procesautomatisering (RPA) en Big Data; is het herontwerp van de IT-infrastructuur een noodzaak geworden, dit ook met het oog op een vraag vanuit het bedrijfsleven die steeds sterker en complexer wordt. Ons competentiecentrum "IT-infrastructuur" biedt geavanceerde expertise om onze klanten te ondersteunen bij het ontwerp, de implementatie, ondersteuning, optimalisatie en integratie van deze nieuwe infrastructuuroplossingen.
Consulting & Enterprise Architecture
Onze experts van « Consulting & Enterprise Architecture” beschikken over analytische, operationele en management expertise om onze klanten actief te ondersteunen en adviseren met het vastleggen en bereiken van hun strategische doelstellingen. We kunnen vervolgens de implementaties voorstellen en testen om deze op de beste manier af te stemmen met de business requirements van onze klanten en een sterke adhesie van hun medewerkers te garanderen. 
Cyber Security
Onze experts van “Cyber Security” zijn van vele markten thuis en helpen klanten met het implementeren van beveiligingsoplossingen, het definiëren van een GDPR-compatibel databesturingsbeleid, het opzetten van IAM-tools en het uitwerken van een transversale "Enterprise Security Architecture". In een wereld waar globalisatie, digitalisering en cloud services gebruikelijk zijn, zorgen iSTORM Projectmedewerkers ervoor dat onze klanten weerstand kunnen bieden bij actuele veiligheidsvragen door het identificeren van lacunes en het uitdenken van oplossingen.
Digital & Analytics
Om een harmonieuze digitale transformatie te garanderen, concentreren onze experts “Digital & Analytics” zich vanaf de start op alle succesfactoren: menselijk, technologisch, competitief, een kwalitatieve ervaring met de klant, een waardecreatie, …
Door betrouwbare gegevens en bronnen van toegevoegde waarde te verstrekken van het bedrijf, wordt de positionering en besluitvorming bij onze klanten op hun beurt vergemakkelijkt.

iSTORM Projects maakt deel uit van Select Group

Kwaliteit op maat, vertrekken vanuit de mens en jaren ervaring. iSTORM Projects maakt deel uit van Select Group, een familiale onderneming met hoofkantoor te Antwerpen, België, welke diverse HR-dienstverlenende bedrijven overkoepelt die actief zijn in verschillende landen. Met haar verschillende merken kan Select Group een brede waaier aan projectoplossingen en HR-diensten aanbieden.

Updates van iSTORM Projects